Een werkende koffiezetter | 12 maart 2007

Ik heb iets met koffiezetapparaten. Bij mij willen ze niet doen waarvoor ik ze heb gekocht: smaakvolle koffie zetten en daarna druppelloos uitschenken. Ik dacht, ik koop eens een dure, een goede, een Siemens, ontworpen door Porsche, eentje die zonder knoeien schenkt, een fijn apparaat. Hierbij mijn ervaringen.

>> Naar weblog Man&Muis | 12 maart 2007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s