IMS QTI

De Rode Planeet ondersteunt IMS QTI 1.0, 1,2 en 2.1 voor import en export. Deze standaard van IMS is online beschreven in de site van het IMSproject. IMS QTI 2.1 is bedoeld voor het uitwisselen van toetsen tussen meerdere platformen. De Rode Planeet kent op dit moment een export en import naar en van IMS QTI in het programma WinToets 4.0 PRO en 4.0 EXP. Hierbij wordt een IMS-package aangemaakt met toets-xml, ieee lom-xml, een ims-manifest en alle gekoppelde bronnen.

IMS QTI 2.1 wordt op dit moment verder ingebouwd. Vier elo’s zullen gaan beschikken over een IMS 2.1 import. Via nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat tegen die tijd versie 2.1 voor hen op maat is ingebouwd voor import en export.

Voor meer informatie:

Auteur: Allard Bijlsma.

>> Naar alle informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s