IrfanView 4.35 | 11-2012

Na tientallen versies 3, kwam ereindelijk in 2007 versie 4.0 van IrfanView. Inmiddels is de huidige versie al weer 4.35. Dit programma gebruiken wij al meer dan tien jaar dagelijks. De maker, Irfan Skiljan, heeft in het verleden voor ons speciale command-line-options ingebouwd, waardoor wij het programma vanuit onze eigen applicaties kunnen aanroepen en werk laten uitvoeren. Het is een wonder wat het allemaal met beeld kan doen. Grootste vernieuwingen wat ons betreft in versie 4.0: na het opvragen van de EXIF-informatie in een afbeelding, kan direct Google Earth worden gestart. Hiervoor moeten natuurlijk wel de GPS-coordinaten in de EXIF zijn opgenomen. Dit doen wij standaard al ruim een jaar met de Sony GPS Tracker [ naar weblogbijdrage ]. IrfanView ondersteunt nu ook tientallen skins en is weer klaar voor de toekomst. Een absolute aanrader voor iedereen. Vergeet niet de plug-ins en de taalmodules voor Nederlands te downloaden en te plaatsen. De Rode Planeet heeft een volledige handleiding beschikbaar bij het programma, voor geregistreerde gebruikers van onze software. Geplaatst: Allard Bijlsma.

>> Naar site IrfanView

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s