Onderwijsgroep Dunamare kiest voor WinToets 4.0 EXP

Na het LVO in Limburg heeft ook de onderwijsgroep Dunamare (Hoofddorp en omgeving) integraal gekozen voor de komende WinToets 4.0 EXP en de komende EduBouwdoos 4.0. Alle 34 locaties die onder dit bestuur vallen, kunnen straks schoolbreed beschikken over de meest uitgebreide versies van WinToets en de EduBouwdoos. Koppelingen met alle elo’s (via Flash/SCORM), met digitale schoolborden (SMART Senteo en ACTIVote) en iPOD’s komen zo beschikbaar. Elke docent onder dit bestuur mag de programma’s ook thuis gebruiken. De speciale U3-versie maakt het mogelijk zonder enige installatie WinToets 4.0 EXP op elke XP- of VISTA-computer te gebruiken. Dunamare hoopt op deze manier meer eenheid in de gebruikte software te krijgen, maar wil ook een betere samenwerking en uitwisseling tussen de diverse scholen gaan organiseren.

>> Website Dunamare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s