Onderzoek 3D-omgeving voor cursussen

In de periode januari – juli 2007 heeft Bastiaan Hofsteenge in het kader van zijn stage van de HBO-studie ‘Multimedia & Vormgeving’ [Hanzehogeschool Groningen] voor De Rode Planeet een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden in de toekomst te komen tot een volledige 3D-cursusomgeving. Hierbij is een theorie-onderzoek gedaan, een praktijk-onderzoek met een enquête onder ict-coördinatoren en systeembeheerders van scholen binnen ICT-Noord [ http://www.ict-noord.nl/ ] en is er een prototype van zo’n leeromgeving gebouwd. In het onderzoek is ook gekeken of scholen qua apparatuur en plug-ins wel klaar zijn voor dit soort ontwikkelingen. Omdat zijn onderzoek een uitgebreid beeld geeft van de voor slechts enkelen bekende wereld van het 3D-design, stellen we zijn onderzoeksresultaten vanuit onze site beschikbaar voor derden. Het rapport is te bekijken in een PDF van 80 pagina’s A5.

Noot hierbij: in het rapport worden de mening en de conclusies van de student weergegeven. Het rapport is geen weerslag van enige mening of plannen binnen De Rode Planeet. Aan het rapport kunnen dus geen conclusies worden verbonden. Het is niet toegestaat het rapport of delen daarbij te gebruiken in wat voor activiteiten dan ook. 

>> Rapport bekijken [7,4 MB | PDF]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s