Wintoetsen bij methode Biologie voor jou

Eind 2007 hebben we bij uitgeverij Malmberg opgevraagd hoeveel cd’s met wintoetsen er inmiddels uit zijn bij de veel gebruikte methode Biologie voor jou. Dat blijken er twaalf te zijn. In totaal gaat het om bijna 10.000 vragen in WinToets-formaat. Docenten die met deze methode werken (en dat zijn er vele duizenden), vinden de toetsen over het algemeen in de map “doc wintoetsen”. Let op: op meerdere cd’s staan de bronnen in submappen van de map bronnen. Dat klopt niet. Plaats de toetsen eerst op de harde schijf en kopieer daarna alle bronnen naar de map bronnen. Pas dan zijn de bronnen zichtbaar in de toetsen. Alle toetsen zijn bruikbaar in WinToets 3.1 en 4.0. Alle toetsen kunnen vanuit WinToets 4.0 EXP geëxporteerd worden naar WTFlash en naar SCORM, voor gebruik binnen een elo of website. Hierover meer in de mailing die alle scholen eind januari 2008 van ons in de bus krijgen.

>> Overzicht cd-rom’s met WinToetsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s