Aanschafargumenten WinToets 4.0

Bedrijven, scholen en andere instellingen zijn allen bezig de grote ict-lijnen voor de komende jaren uit te zetten. Elke instelling kiest eigenlijk steeds dezelfde zaken: een goed administratiepakket, een goed leerlingvolgsysteem, per lokaal een DigiBord, een online elektronische leeromgeving en een toetsysteem. In de laatste categorie bevindt WinToets zich. In Nederlands zijn slechts een drietal toetssystemen verkrijgbaar. Wij krijgen wekelijks vele tientallen vragen van aankomende gebruikers of gebruikers die hun bestaande systemen aan het heroverwegen zijn. We hebben alle argumenten voor aanschaf aangepast aan 2010.

Weblink: http://www.drp.nl/wintoets/index.php?pageId=1316

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s