Na twee weken al 2e druk van Handboek DigiBord & Didactiek

Op 5 november hebben we ons Handboek DigiBord & Didactiek gepresenteerd op de I&I-conferentie en nu al is een 2e druk nodig. We zijn blij verrast met én alle positieve reacties [ zie hier ] én de snelheid waarmee het boek een weg vindt naar scholen, Pabo’s en lerarenopleidingen. We raden alle scholen, die grote aantallen willen aanbieden als kerstgeschenk, hun bestellingen zo snel mogelijk te plaatsen. Op dit moment kunnen wij een snelle levereing van grote aantallen nog garanderen. Bestellen kan via onze [ webshop ]. Vanaf 10 exemplaren krijgt u 5% en vanaf 30 exemplaren 10% korting. Verkoopprijs is Euro 32,50 voor een full color handboek met 320 pagina’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s