Nu uit: Handboek DigiBord & Didactiek

De IenI-conferentie in Lunteren had in 2009 de primeur van ons handboek. Op 4 november werd het eerste exemplaar overhandigd door Anton Wesdorp, directeur van uitgeverij Instruct, aan de twee auteurs, Allard Bijlsma en Jori Mur.

[ Foto rechts: © Instruct, 2009 ]

Op 5 november werd het boek nog eens plenair aangeboden, na afloop van een lezing van Frans Schouwenburg, manager po en vo van de stichting Kennisnet. Deze eerste dagen gingen er al direct tegen de 1000 boeken ‘over de toonbank’. De reacties en recensies zijn zeer positief. Het ligt in de verwachting dat het boek via Sinterklaas en Kerstman zijn weg zal vinden naar menig pakje. Diverse scholen nemen het namelijk op in het kerstpakket.

>> Naar ondersteunende website bij het handboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s