DRP en Hogeschool Windesheim in DigiBord-traject

Dit voorjaar is DRP gestart met een ondersteuningstraject DigiBorden op de Hogeschool Windesheim. Windesheim leidt onder meer leerkrachten en docenten op voor het basis- en voortgezet onderwijs. Gezamenlijk kijken we waar de didactische meerwaarde zit in het gebruik van het DigiBord, zowel in de opleiding zelf, als opleidend voor de latere onderwijspraktijk. Windesheim zet hiermee een grote vervolgstap, bij het komen tot een meer optimaal gebruik van ict in de eigen opleiding. In Zwolle worden vooral DigiBorden van het type Hitachi StarBoard gebruikt, maar ook SMART Boards en ActivBoards zijn aanwezig. Centraal in de discussie staan de thema’s in ons Handboek DigiBord & Didactiek. Onderwerpen als GPS-learning en toetsing via stemkastjes worden bekeken op nut en wenselijkheid.

Meer over het handboek: www.drp.nl/digibord/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s