MindView nu voorzien van SCORM-export

MindView is één van de meest gebruikte mindmappingprogramma’s en voorzien van een ingebouwde tekstverwerker. Het is daardoor een ideaal instrument voor leerlingen en studenten om hun praktische opdrachten en scripties in te maken. Docenten, teams en directies maken er WebQuests, verslagen, plannen en protocollen mee. Als DRP gebruiken we het zelf al vele jaren bij al onze projecten. Het is sinds de laatste service-pack ook mogelijk een SCORM-package te maken. Deze kan naar een website worden geëxporteerd. Huidige gebruikers hoeven alleen maar dit service-pack op te halen en deze optie kan aangevinkt worden binnen de HTML-wizard. Via deze wizard kan gekozen worden uit tientallen sjablonen met naar keuze een boven- en/of zijmenu. SCORM-packages kunnen opgenomen worden in elke elektronische leeromgeving. Overigens kan MindView ook naar Mediator 9 exporteren, waardoor de gehele structuur van een multimedia-applicatie in één keer wordt aangemaakt. Ideaal voor het maken van echt interactie DigiBord-lessen met animaties, zelf te manipuleren beeld en geluid en voor het bekijken van panoramafoto’s. Mediator komt in beeld als uw bordsoftware voor u te beperkt wordt qua mogelijkheden.

Meer over MindView:http://www.matchware.com/en/products/mindview/default.htm
Mindview kopen: www.drp.nl/mindview/
Meer over Mediator: http://www.matchware.com/en/products/mediator/default.htm
Mediator kopen: www.drp.nl/mediator/
Trainingen bij beide producten: http://www.trainingscentrumzuidhorn.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s