Steeds meer visiebijeenkomsten voor directies

Steeds meer onderwijsinstellingen nemen het gebruik van ict serieus. Omdat een goede toekomstvisie daarbij van groot belang is, verzorgen wij steeds meer inspiratiebijeenkomsten, specifiek bedoeld voor directies. De afgelopen maanden hebben we zo met de directie van het Dollard College nog eens gekeken naar de meerwaarde van het gebruik van de elektronische leeromgeving. Vrijwel alle scholen hebben een elo, maar het gebruik is heel divers binnen de school. We hebben zo gekeken hoe we teams en vaksecties een stap verder kunnen krijgen.

Met het Lauwers College hebben we het afgelopen half jaar ook gekeken naar de ontwikkelingen rond digitale leermiddelen, het DigiBord, digitaal toetsen en examineren en de rol van Web 2.0-toepassingen in de PR van een school.

De komende maanden staat deels vergelijkbare trajecten op stapel. Omdat elke school een ander beleid voert en een andere elo of DigiBordtype gebruikt, hebben de meeste trajecten een groot stuk maatwerk in zich.

Interesse in een dergelijk traject? [ zie hier ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s