YouTube-filmpjes downloaden

Er bestaan legio programma’s voor het kunnen downloaden van YouTube-filmpjes. Voor gebruik in programma’s als WinToets of tijdens een les op een DigiBord, is het noodzakelijk dat het filmpje er ook echt is als een toets wordt afgenomen of de les wordt gegeven. Het online programma Keep-Tube slaat op in het door WinToets te gebruiken FLV-formaat en bij het opslaan kan ook de kwaliteit nog worden aangegeven. Geef de url van het filmpjes, bepaal de kwaliteit en het downloaden start direct.

Website: http://www.keep-tube.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s