[topografie] Met mijn nieuwe Garmin routeplanner op reis

Elke 4-5 jaar begeeft mijn routeplanner het. Hij wordt dan ook intensief gebruikt. Mijn nieuwe is wederom van het merk Garmin. Voor het eerst dat ik bij een merk blijf. Mijn eerste echt grote test viel verrassend uit.
Door: Allard Bijlsma

Scholen zouden bij onderdelen als topografie standaard aandacht moeten gaan besteden aan het omgaan met een routeplanner. Een beetje plaatsen leren van een kaart is zinloos, als dat niet in een praktijkcontext wordt geplaatst. Binnen DRP wordt gewerkt aan een alternatieve vorm van topografie. Denk aan via het reizen via auto- en treinroutes en topografie via weer- en satellietkaarten. Alle gemaakte toetsen zijn vrij voorlopig beschikbaar voor gebruikers van ons toetspakket Quayn.

>> Naar mijn verslag van de reis naar Zwaagwesteinde …
>> Meer over ons topo-project

garmin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s