Digitaal toetsen in het voortgezet onderwijs – lezenswaardige lectuur

Digitaal toetsen implementeren in de school roept nogal wat vragen op. Hoe kun je het beste beginnen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe krijg je alle collega’s zo ver? Kan onze ict-infrastructuur het aan? Kennisnet heeft voor deze situatie een heel helder en overzichtelijke brochure uitgebracht die we iedereen kunnen aanraden, die binnen het VO te maken krijgt met digitaal toetsen.
Door: Allard Bijlsma

Kennisnet en digitaal toetsen
De sticjting Kennisnet heeft een digitaal dossier opgezet waar actuele informatie is te vinden over de inzet van digitale toetsen in het voortgezet onderwijs. Hier vind je tekstuele informatie, video’s, columns en discussiegroepen.  De brochure is via deze pagina te downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s