Trendrapport 2014-2015 | Technologiekompas voor het onderwijs

Traditioneel komen bij de stichting Kennisnet in het najaar veel nieuwe publicaties vrij. Welke technologietrends hebben de komende vijf jaar impact op het onderwijs? Kennisnet Innovatie verkent continu nieuwe technologietrends en onderzoekt hoe deze een antwoord kunnen vormen op actuele onderwijsvraagstukken.  
Door: Allard Bijlsma

Kennisnet heeft samen met onderzoeks- en adviesbureau Gartner negen relevante technologieën geïdentificeerd die voor het Nederlandse onderwijs het meest relevant zijn. Deze technologieën zijn gebundeld in het Kennisnet Trendrapport 2014/2015, technologiekompas voor het onderwijs. Het rapport is in de eerste plaats bedoeld voor bestuurders en schoolleiders om hen te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes binnen hun eigen instellingen. Het Trendrapport beschrijft ontwikkelingen die naar verwachting doorzetten op langere termijn. Verder staan in het rapport de sterke en zwakke punten per technologie beschreven en komen de kansen en bedreigingen voor het onderwijs aan bod.

>> Naar rapport [ gratis | PDF] 

kennisnet_trendrapport_2014-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s