[toetsen] WinToets 5.0 | klaar voor offline

Vijf jaar geleden dachten experts dat toetsen geheel naar online zou gaan. Wij hebben toen Quayn uitgebracht en hebben WinToets 4 enkel nog onderhouden. Na zo’n 250 updates van versie 4, is er nu toch een nieuwe versie 5.0 uitgekomen. Wat is er veranderd?
Door: Allard Bijlsma

Online toetsen en examineren blijkt kwetsbaar voor hackers, slechte internetverbindingen en DDoS-aanvallen. Vooral bedrijven blijven hierdoor offline digitaal toetsen. WinToets is nog één van de weinig toetssystemen wereldwijd, die volledig offline-toetsen toe staat, maar ook een naadloze verbinding naar online heeft, via ons pakket Quayn. Deze combi maakt het via ‘online’ mogelijk te oefenen en via ‘offline’, voor het beveiligd afnemen van een summatieve eindtoets of -examen. WinToets 5.0 ondersteunt nu HTML in alle tekstvakken, kent een export naar SCORM en websites, met inbegrip van onze HTML5-player en kan toetsen uit Quayn openen, aanpassen en weer terug plaatsen. De meest uitgebreide WinToets 5.0 SUITE, heeft extra gereedschappen aan boord voor gebruikers van Quayn. Dit pakket gereedschappen is ook los te koop als ‘QuaynSupport’. Hierin zit een secure browser, voor het beveiligd afnemen van een Quayn-toets.

In WinToets kunnen vragen worden ingevoerd via één van de ruim 40 vraagtypesjablonen. Aan vragen kunnen maximaal 26 metadata-tags worden gekoppeld en bij vragen kunnen tientallen typen bronnen worden opgenomen. Op basis van de metadata kan een toets worden uitgefilterd en later worden geanalyseerd. In WinToets kan worden afgenomen op een Windows-pc of -laptop met tientallen afname-instellingen. Uitslagen kunnen na afloop uitgebreid worden geanalyseerd. Doorgroei naar online via ons pakket Quayn is op elk moment mogelijk. Toetsen kunnen ook afgedrukt worden op papier, via de ingebouwde afdrukwizard. WinToets bestaat nu 23 jaar en is met versie 5.0 weer klaar voor nog heel veel jaren erbij.

>> Meer over WinToets 5.0
>> Meer over Quayn 
>> Meer over QuaynSupport 

wtmaak_instellingen_beveiligen

[ WinToets is een volwassen pakket met honderden offline afname-instellingen ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s